Wat leuk! Jij mag een vrijgezellenfeestje organiseren voor de aanstaande bruid! En bij een vrijgezellenfeestje voor een groep vriendinnen hoort natuurlijk een creatieve workshop waarin je met elkaar gezellig bezig bent en iets moois maakt met/voor de bruid en voor jezelf.

 

Voor vrijgezellenfeestjes geven wij verschillende creatieve workshops. Bij elke workshop vind je een korte uitleg en een aantal voorbeelden. De workshops duren gemiddeld 2 uur. Onder ‘informatie’ kun je de uitgewerkte tijden en prijzen vinden. Heb je vragen over de workshops of wil je informeren naar de mogelijkheden; mail gerust.

 

We geven de volgende workshops:

  1. ->> Fotoschildering

  2. ->> Muurschildering

  3. ->> Portretschildering

  4. ->> Servies beschilderen

  5. ->> Sieraden maken


Je zorgt zelf voor een locatie voor de workshop. Dit kan bij de aanstaande bruid thuis, bij één van de andere deelnemers of op een geschikte locatie die je met elkaar huurt.


Hieronder een (korte) beschrijving van workshops die we geven.


Fotoschildering

Van tevoren kun je een leuke foto van de bruid opsturen naar Zus'nZo. Vooraf tekenen wij dan een vereenvoudigde versie op verschillende canvas doekjes. Samen vormen de doekjes één schilderij. Iedereen schildert één doekje voor het portret van de bruid. Uiteindelijk wordt dit een uniek kunstwerk voor het huis van de aanstaande bruid en bruidegom.

 >> Naar de volledige beschrijving


Muurschildering

Samen een kunstwerk op de muur schilderen in bijvoorbeeld het huis van de bruid. In één klap verandert het interieur op een originele manier. Bedenk een leuk thema wat met de bruid te maken heeft en wij maken een mooi ontwerp van dit idee. Samen met de bruid maken we de muurschildering en de vriendinnen helpen mee. Naast de muurschildering is er de mogelijkheid om een eigen kunstwerkje te maken op een schilderijtje als aandenken aan de dag.

>> Naar de volledige beschrijving


Portretschildering

Je kent vast de portretten wel die Andy Warhol heeft gemaakt van Marilyn Monroe. Deze popart kunstenaar inspireert je om je eigen portret te maken.

 >> Naar de volledige beschrijving


Servies beschilderen

Met elkaar schilderen jullie een dinerservies voor de bruid. De bruid kiest het thema en de kleuren waarin het servies word beschilderd. Naast het servies krijg je de mogelijkheid een persoonlijk stuk voor jezelf te schilderen. Het complete dinerservies en je eigen creatie kan in een gewone huishoudoven worden afgebakken. Hierdoor wordt het vaatwasmachinebestendig.

 >> Naar de volledige beschrijving

 

Sieraden maken

Iedereen maakt haar eigen armband. Met een schakelarmband als basis maak je de mooiste creatie. Wij nemen in verschillende kleuren kralenpakketjes mee waar je uit kunt kiezen. Er zit altijd iets bij wat je mooi vindt. Door veel ervaring op dit gebied kan de docent je begeleiden in verschillende technieken.

>> Naar de volledige beschrijving

Vrijgezellenfeest - Workshops